Skip to content

Väinönkatu, Jyväskylä

Hammassirkun vastaanotto Väinönkadulla tarjoaa perushammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi laajasti erikoishoidon palveluita, suukirurgiaa, implanttihoitojaiensairauksien hoitoa ja nukutushammashoitoa. Erikoishoidon palveluiden lisäksi Väinönkadun vastaanotolla on mahdollisuus ortopantomografiaan (OPTG) eli koko leuan röntgenkuvaukseen sekä kartiokeilatietokonetomografiakuvaukseen ( 3D mikro TT (KKTT) ), jota käytetään osana implanttien ja uniapneakiskojen suunnittelua.

Väinönkadun vastaanotto on Hammassirkun suurin vastaanotto. Vastaanotolla on kuusi hoitohuonetta joista yksi on suunniteltu toimenpidehuoneeksi kirurgisia toimenpiteitä sekä nukutushammashoitoa varten. Viihtyisä Väinönkadun vastaanottomme sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 40. Pääsy vastaanotolle on liikuntarajoitteisille esteetön, ja maksullinen parkki löytyy aivan oven edestä.

Hammassirkun pääperiaate on toimia tiiminä. Konsultoimme jatkuvasti erikoishammaslääkäreitämme jo hoitosuunnitelmaa tehdessä, ja hyödynnämme uusinta teknologiaa hoitotoimenpiteissä. Näin takaamme kokonaisvaltaisen ja parhaan mahdollisen hoidon lopputuloksen. Suuhygienistimme huolehtii laajasti asiakkaidemme suun terveyden ylläpidosta aina hampaiden valkaisuun saakka. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja tehdä hammashoidosta asiakkaille läpi elämän jatkuva kokonaisvaltainen prosessi, yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Hammassirkun Väinönkadun vastaanotolla työskentelevät

Scroll To Top