Siirry sisältöön

Sirkku Meriläinen

14.6.2015
Hammassirkun toimitusjohtaja, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen

Sirkku Meriläinen

Hammassirkun toimitusjohtaja, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri

Olen protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri. Toimin Hammassirkun johtajana ja vastaan viime kädessä kaikkien vastaanottojemme sekä työntekijöidemme toiminnasta. Hammassirkku on vaikuttanut Keski-Suomessa yli 20 vuotta. Koko ajan ja edelleen toimintamme keskiössä on ollut potilas. Pyrimme aktiivisesti kouluttautumaan ja kehittämään hoitomenetelmiä, jotta potilaamme saisivat parasta hoitoa, mitä tämän päivän hammaslääketiede voi tarjota. Parasta hoitoa ei tarkoita kallista hoitoa. Pohdimme aina hoitoratkaisut yksilöllisesti huomioiden kokonaisuuden. Usein hoidon toteutukseen osallistuu useampikin asiantuntija tiimistämme.

Koulutukseni mukaisesti keskityn vaativien proteettisten kuntoutusten tekoon. Tämä tarkoittaa laajoja implanttihoitoja, kuten koko hampaiston korvaamista implantein. Myös yksittäiset implantit tai sillat ovat luonnollisesti työsarkaani. Irtoproteesien määrä on vähentynyt implanttien yleistymisen vuoksi, mutta toki niitäkin ratkaisuja yhä teen.

Implanttihoitojen suunnittelu tapahtuu 3d-tekniikan avulla ja toimenpiteet tehdään yhteistyössä suu- ja leukakirurgin sekä hammasteknikon kanssa. Oma hammaslaboratoriomme mahdollistaa erittäin yksilöllisen ja esteettisesti kauniin lopputuloksen aikaansaamisen. Olemme ylpeitä implanttihoidon tiimistämme ja tavastamme työskennellä.

Tervetuloa keskustelemaan, jos hampaiston purenta tai ulkönäköseikat askarruttavat mieltä. Ajanvaraus joko soittamalla 014 211665 tai netistä: ”implanttihoidon konsultaatio” / Jyväskylä / Hammassirkku Väinönkatu / Sirkku Meriläinen-Vapola.

Tapaamisiin,

– Sirkku

Vieritä ylös