Ajankohtaista

10 vuotta PlusTerveydessä – Hammashoitaja Maria Konkola on Hammassirkun luottopakki

Vaasasta Jyväskylään 90-luvulla muuttanut hammashoitaja Maria Konkola juhli tänään 10-vuotista uraansa PlusTerveydessä. ”Aika on mennyt todella nopeasti!” 20.5.2009 Hammassirkussa aloittanut Maria sanoo. Hammassirkussa Marian tonttia on röntgen-kuvaus, kirugia ja protetiikka. Kirurgien työparina toimimisen lisäksi Maria hoitaa myös KKTT-kuvauksen varmalla ammattitaidolla. ”10 vuodessa on ehtinyt oppia paljon,” Maria kertoo, ja se myös näkyy. ”Iloinen ja vastuuntuntoinen”…

Lue lisää

Anna lahjaksi terveyttä!

Uupuuko lahjaidea kevään ja kesän juhliin? Panostus hampaiden hyvinvointiin on panostus tulevaan terveyteen. Antamalla lahjaksi terveyttä annat lahjan jonka arvo vain kasvaa. Saat Hammassirkusta lahjakortit haluamallesi summalle. Soita 014 211 665 ja kysy lisää!

Lue lisää

Sirkkulainen löytyy nyt myös netistä!

Etkö ole ehtinyt vastaanotoillemme nappaamaan omaa Sirkkulaista mukaasi? Ei hätää, Hammassirkun oma asiakaslehti löytyy nyt myös näköislehtenä! Sirkkulainen on täynnä asiaa hammashoidosta, Hammassirkun oman henkilökunnan kirjoittamana. Tietoa löytyy niin uniapnean diagnostiikasta, ikääntyvien suunterveydestä kuin Invisalign-oikomishoidoista. Mukavia lukuhetkiä!

Lue lisää

Vappuviikolla aukioloajoissa poikkeuksia

Vappu näkyy aukioloajoissamme seuraavasti: vapunaattona 30.4. suljemme poikkeuksellisesti jo kello 15 ja vapunpäivänä 1.5. ovet ovat kiinni kaikilla vastaanotoillamme. Muut päivät olemme avoinna normaalisti. Iloista ja rentouttavaa vappua kaikille! Ja muistakaa huolellinen hampaiden puhdistus herkuttelun lomassa ;)

Lue lisää