Ajankohtaista

Nooralotta Neziri Hammassirkun yhteistyökumppaniksi

Hammassirkun on ilo ja kunnia tukea aitajuoksia Nooralotta Nezirin urheilu-uraa. Nooralotan kuulumisia hammashoidon osalta voit seurata ottamalla haltuun Hammassirkun Instagramin ja Facebookin, sekä seuraamalla Nooralottaa http://www.nooralotta.fi/.   Nooralotta palasi pitkän tauon jälkeen kilparadoille viime tiistaina Tampereella ja juoksi lupaavan ajan 8,17 naisten 60 metrin aidoissa. Mahtavaa!! :)

Lue lisää

Etsimme mediavastaavaa!

Etsimme joukkoomme mediavastaavaa! Etsimme: – Henkilöä, jolla on alan tuntemus joko kokemuksen tai koulutuksen kautta Edellytämme: – Media-alan kokemusta – WordPress-, SEO-, SEM- ja SOME-tuntemusta – Erinomaista suomenkielen taitoa ja kirjallista ilmaisukykyä – Kuva- ja videotarinoiden sekä blogikirjoitusten hallintaa – Wordin ja Exelin käytön sujuvuutta Luemme eduksi: – Hammashoitoalan tuntemuksen – It-alan tuntemuksen – Valokuvauksen…

Lue lisää

Töitä tarjolla hammashoitajalle!

Etsimme joukkoomme osaavaa hammashoitajaa! Hammaslääkäriasemamme toiminnan kehittyessä tarvitsemme uusia alan ammattilaisia työyhteisöömme. Henkilökuntamme sai vuonna 2014 STM:n kunniamaininnan maakunnan ”vetovoimaisena työpaikkana”. Panostamme myös tulevaisuudessa koko henkilökuntamme koulutukseen. Etsimme joustavaa ja omasta alasta innostunutta hammashoitajaa joukkoomme kokoaikaiseen työhön. Tuntimäärä on sovittavissa työnantajan kanssa. Työtehtäviin kuuluu hammashoitajan työnkuvan lisäksi tarvittaessa ajanvarauksessa ja asiakaspalvelussa toimiminen. Työpisteet sijaitsevat pääasiassa…

Lue lisää

Opiskelija-alennus perushammashoidosta

Opiskelijat hoi! 👋 Hammassirkusta saa nyt opiskelija-alennusta -20%! Alennus koskee perushammashoidon hinnastoamme ja sen voit lunastaa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Tervetuloa hyvään hammashoitoon!    

Lue lisää

Suukirurgi nyt myös Jämsänkoskella

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri Anssi Uiskamo palvelee teitä nyt myös Jämsänkosken vastaanotollamme. Hampaiden poistot, implantoinnit ja muut suukirurgiset toimenpiteet vankalla ammattitaidolla. Varaa aikasi Anssille ajanvarausnumerostamme 014211665.

Lue lisää