Ajankohtaista

Hampaat säihkyen kesälomille!

Onko hammaskivenpoisto päässyt unohtumaan vai kiinnostaisiko hampaiden valkaisu? Suuhygienistimme palvelevat läpi kesän. Kysyy vapaita aikoja numerosta 014 211 665 tai klikkaa tästä suoraan haluamasi palvelun ajan varaukseen: Varaa aika hammaskivenpoistoon* Varaa aika soodaputsiin Varaa aika valkaisuarvioon *Otathan huomioon, että Kela-korvauksen saanti hammaskivenpuhdistuksesta edellyttää hammaslääkärin lähetettä. Hammaskivenpuhdistus sisältää myös soodapuhdistuksen. Putipuhtailla hampailla on ihana hymyillä!

Lue lisää

Iloista juhannusta!

Hammassirkku hiljenee hiljalleen juhannuksen viettoon ja toivottaa kaikille rauhallisen iloista juhannusta. Muistakaa huolellinen hampaiden puhdistus herkuttelun lomassa, ja nähdään taas maanantaina!

Lue lisää

Töitä tarjolla osastonhoitajalle

PlusTerveys Hammassirkku on yksityinen hammaslääkäriklinikka, joka toimii Keski-Suomessa seitsemän toimipisteen voimin. Tarjoamme laajan kattauksen yleis- ja erikoishammaslääkärien palveluita, ja panostamme tiiviiseen yhteistyöhön. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme osastonhoitajaa. Osastonhoitajan tehtäviin kuuluvat: 30 hammashoitajan ja suuhygienistin lähiesimiehenä toimiminen Työvuorosuunnittelu, mukaan lukien Sijaisten hankkiminen Palaverit johdon ja työntekijöiden kanssa Uusien työntekijöiden perehdytys Arvostamme Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä Kokemusta toimistotyöstä…

Lue lisää

Hammaslääkäri Markku Mujunen eläkkeelle – Hammassirkku jatkaa toimintaa

Saarijärveläisiä 37 vuotta hoitanut hammaslääkäri Markku Mujunen siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviä. ”Luvassa on mökkeilyä blondien kanssa,” Mujunen kertoo – viitaten blondeilla koiriinsa. Luontoharrastajana tunnetun Mujusen aikaa vie jatkossa myös vapaaehtoistoiminta SPR:n riveissä. ”Aloitin Saarijärvellä terveyskeskuksessa vuonna 1982. Näihin tiloihin muutimme Tuula Raitasen kanssa joulukuussa vuonna 1993,” Mujunen muistelee. ”Meillä oli perinteentä perjantaipulla ja -vitsi,” erikoishammaslääkäri…

Lue lisää

Helatorstain aukioloajat

Helatorstaina 30.5.2019 Hammassirkun vastaanotot ja puhelinvaihde ovat suljettuina, lukuunottamatta Väinönkadun vastaanottoamme, joka palvelee ennakkoon ajanvaranneita. Toimisto ja puhelin ovat suljettuna myös Väinönkadulla. Verkkoajanvaraus toimii myös helatorstaina normaalisti, ja perjantaina palvelemme teitä taas normaaliin tapaan. Hyvää helatorstaina kaikille!

Lue lisää