Ajankohtaista

Maksuton implanttiarvio 27.-28.4.2018

Kaipaako hymysi muutosta tai purentasi päivitystä? Implanteilla täysin hampaatonkin leuka voi saada luonnollisen hymyn ja toimivat hampaat! Tule keskustelemaan sinulle sopivista vaihtoehdoista hammaslääkäreidemme ja suukirurgiemme kanssa maksuttomaan implanttiarvioon. Varaa aika numerosta 014 211 665 jo tänään :)

Lue lisää

Messuterveisiä

Viikonlopun Hyvinvointimessuilla riitti kuhinaa! Kiitoksia kaikille Hammassirkun osastolla vierailleille :) Osastollamme vieraili myös yhteistyökumppanimme Nooralotta Neziri, joka kertoili kuulumisiaan kevään treeneistä ja Invisalign-oikomishoidosta.

Lue lisää

Uusi asiakaslehti ilmestynyt!

Hammassirkun uusin asiakaslehti on ilmestynyt ja jaossa muun muassa viikonlopun Hyvinvointimessuilla. Hyvinvointimessut siis Paviljongissa 7. – 8.4. ja Hammassirkku löytyy osastolta B7. Tervetuloa!

Lue lisää

Tarjouksessa nyt hampaiden valkaisu

Varaa aika hampaiden valkaisuun nyt tarjoushinnoin! KOTIVALKAISU sis. yksilölliset valkaisulusikat ja valkaisugeelin 245 € (norm. 290 €) Testattu, tehokas ja turvallinen TITAANIOKSIDI LASERVALKAISU 265 € (norm. 320 €) Tarjoukset voimassa 1.4.-30.6.2018 aikana tehdyissä ajanvarauksissa. Hintaan lisätään palvelumaksu. Huomioithan, että turvallinen hampaiden valkaisu edellyttää, että hampaat ja ikenet ovat hyvässä kunnossa.

Lue lisää