Siirry sisältöön

Perushammashoito

Kivutonta ja luotettavaa palvelua

Suun terveys heijastuu koko elimistön hyvinvointiin. Hoidetut hampaat edistävät terveyttä niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla. Oman hammaslääkärin kanssa syntyy tuttu ja turvallinen hoitosuhde. Usein uusi hoitosuhde alkaa suun kokonaishoidon tarpeen määrityksellä, jonka yhteydessä hoitava hammaslääkäri antaa kirjallisena hoitosuunnitelman ja kustannusarvion.

Hammassirkussa haluamme tarjota jokaiselle potilaalle miellyttävän ja mahdollisimman kivuttoman hammashoitokokemuksen. Potilas voi tuntea olonsa luottavaiseksi, kun suun terveys pysyy kunnossa ja hammashoitokäyntejä ei tarvitse jännittää. Haluamme kohdata potilaamme aina yksilöinä ja huomioimme kokonaistilanteen hoidon suunnittelussa.

Hoitoideologiamme perustuu jatkuvuuteen, joten kokonaishoidon päätteeksi sovimme seuraavan määräaikaistarkastuksen ajankohdan. Määräaikaistarkastukset toteutetaan aina potilaan yksilölliset tarpeet huomioiden ja niiden väli voi vaihdella. Tarpeen mukaan hoitotiimiä voidaan laajentaa erikoishammaslääkäreitä konsultoiden. Hammashoitoon voi luonnollisesti hakeutua myös yksittäisen hampaan korjaukseen.

Noninvasiivinen hammashoito

Noninvasiivinen (eli ’kajoamaton’) hammashoito tarkoittaa hoitoperiaatetta, jossa toimenpiteet pyritään toteuttamaan mahdollisimman hellävaraisesti, omaa kudosta säästäen ja turhia toimenpiteitä välttäen. Hammassirkussa toteutamme hammashoitoa noninvasiivisen hammashoidon periaatteita noudattaen. Päämääränämme on hoitaa hampaiden ja suun terveyttä omaa kudosta vahingoittamatta ja tarjota potilaalle miellyttävä ja kivuton vastaanottokäynti. Ihan aina täysin kajoamaton hoito ei ole mahdollista, mutta pyrimme toteuttamaan hoitotoimenpiteet samojen noninvasiivisen hoidon periaatteiden mukaisesti – kudosta säästävästi ja kansallisten hoitosuositusten mukaisesti.

Terve suu, kaunis hymy

Otamme kaikessa hammashoidossa huomioon myös esteettisen näkökulman. Perushammashoidon tavoitteena on saavuttaa terve suu, joka myös näyttää kauniilta. Suun terveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja terveellä suulla on helppo hymyillä.

Vieritä ylös