Siirry sisältöön

Implanttihoidot

Implanttihoitoa jo 20 vuoden kokemuksella

Hammasimplantilla eli titaanisella keinojuurella voidaan korvata joko yksittäinen puuttuva hammas tai vaikka rakentaa kokonaan uusi hampaisto. Tämä on lohdullista, eikö totta!

Ei kuitenkaan ole aivan samantekevää missä implanttihoitosi toteutetaan. Hoidon suunnittelu vaatii ammattitaitoa, jatkuvaa kouluttautumista sekä kokemusta. Yhdellä sanalla osaamista. Hammassirkussa olemme implanttihoitojen osaamisen ammattilaisia. Olemme tehneet implanttihoitoja Jyväskylässä 20 vuotta ja suurin osa uusista potilaistamme hakeutuu meille implanttihoitoon muiden hammaslääkäreiden lähettämänä tai ystävän suosituksesta. Lähettävät hammaslääkärit arvostavat vastaanottomme moderneja ja ajanmukaisia menetelmiä, leikkaussalimme huippuaseptisia olosuhteita sekä tietysti osaavia kirurgejamme. Tyytyväiset potilaamme ovat aina olleet paras käyntikorttimme ja huolehdimme implanttipotilaista kokonaisvaltaisesti myös implanttihoidon päättymisen jälkeenkin.

Kiinnostaako implantointi? Saat maksuttoman implanttiarvion Äänekosken Hammassirkusta keskiviikkona 28.2.2024. Varaa aika implanttiarvioon puh. 014 211 665.

Kysy lisää implanttihoidoista ajanvarauksestamme puh. 014 211 665 tai
Varaa aika implanttikonsultaatioon

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Implanttihoidon toteutuksessa on oleellista suunnittelu. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee tässäkin asiassa. Perinteisesti implantin eli titaanisen keinojuuren asentaminen leukaluuhun on tapahtunut ns. vapaan käden tekniikalla. Nykytekniikkaa hyväksi käyttäen olemme astuneet aimo harppauksen eteenpäin. Meillä Hammassirkussa suurin osa implantoinneista tehdään ohjureiden avulla. Tämä tarkoittaa, että hoidon alussa otetaan kolmiulotteinen röntgenkuva (KKTT) ja videokuvaa (Cerec) hampaistosta, jonka jälkeen tietokoneella suunnitellaan millimetrin tarkkuudella implanttihammas niin purennallisesti kuin kirurgisestikin oikeaan asemaan.

Suunnittelutyö tehdään tiimityönä suukirurgian- ja protetiikan erikoishammaslääkäreiden kesken. Lopuksi hammasteknikkomme suunnittelee leikkausohjurin, jota suukirurgi käyttää varsinaisessa implantointitoimenpiteessä. Tämä tekniikka edustaa viimeisintä osaamista implantologian alalla ja osaltaan kuvastaa vastaanotollamme työskentelevien alan ammattilaisten innostuneisuutta ja sitoutuneisuutta omaa alaa kohtaan. Yksinkertaisesti tavoitteena on saada ammatillisesti iloa työn onnistumisesta erinomaisesti ja kokemuksesta tiedämme potilaidemme hyötyneen tästä merkittävästi. Hoidon alussa annamme potilaalle seikkaperäisen selvityksen implantoinnin eri vaiheista ja kustannuksista.

Kustannusarviomme pitävät kaiken sisällään, eikä yllätyksiä tule esim. käyntimaksujen muodossa. Meille on itsestäänselvyys, että kannamme vastuun siitä, mitä teemme. Käytämme vain laadukkaita implanttimerkkejä. Toisaalta teroitamme myös potilaillemme, kuinka heidän tulee implanttihoidon päätyttyä toimia, jotta ongelmia ei ilmaannu. Säännölliset hammaslääkäritarkastukset ovat implanttihoidon jälkeen edelleen välttämättömiä. Suurin osa potilaistamme toivookin, että kutsumme heitä määrävälein tarkastukseen. Implanttihampaiden toimiessa moitteettomasti voisi muutoin tarkastuskäynnit päästä unohtumaan. Hammashoitoasioissa on kuitenkin pääpaino ongelmien ennaltaehkäisyssä ja siihen pyrimme implanttihoidon jälkeenkin.

Tervetuloa kokeneiden alan ammattilaisten hoitoon!

Ensitapaamisella keskustellaan tarkemmin hoidon kulusta ja aikatauluista sekä juuri sinulle soveltuvista implanttimenetelmistä ja -hoidon kustannuksista. Mikäli mietit implanttia, voit varata ajanvarauksestamme suoraan ajan protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkärille. Mikäli sinulla on paljon muutakin hoidon tarvetta, kannattaa varata ensin aika yleishammaslääkärille, joka toimii sitten jatkosssa kohdallasi implanttihoidon koordinaattorina. Ja muistathan, että jos sinua jännittää, mainitse asiasta jo soittaessasi vastaanotollemme. Puhelimeemme vastaavat kokeneet hammashoitajat, jotka auttavat sinua valitsemaan ensikäyntiäsi ajatellen oikean hammaslääkärin. Kerromme mielellämme sinulle myös pelonhallintaan liittyvistä asioista, kuten esilääkityksestä, nukutuksesta tai rentouttavasta keskustelumahdollisuudesta.

Olemme vastaanotolla vain Sinua varten!

Vieritä ylös