Siirry sisältöön

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-oikomishoito toteutetaan läpinäkyvien kalvojen avulla. Kalvot istuvat tiukasti omille hampaille ja ne ohjaavat vähitellen hampaita uuteen haluttuun asentoon. Kalvot voi itse ottaa pois esimerkiksi ruokaillessa. Invisalign-oikomishoidolla voidaan korjata pieniä etuhampaiden asentovirheitä ja laajoja koko hampaistoa käsittäviä purennan korjauksia.

Invisalign-oikomishoitoja tekevät vastaanotollamme hammaslääkärit Kirsi Koivukoski ja Anne Liuska sekä oikomishoidon erikoishammaslääkärit Susanna Kanerva ja Kati Pietilä. Kaikki hammaslääkärimme ovat sertifioituneet koulutuksen kautta kalvo-oikomishoitoon ja ylläpitävät osaamistaan säännöllisillä ylläpitokoulutuksilla

Tyypillisesti oikomishoidon läpikäyneet potilaat ovat iloisia ja onnellisia ja pystyvät hymyilemään aiempaa vapautuneemmin hampaiden olleessa kauniissa rivissä. Myös syöminen ja hampaiden puhdistus on aiempaa helpompaa, mikä vaikuttaa myönteisesti elämänlaatuun. Ja mikäs sen mukavampaa on hoitohenkilökunnalle kuin tyytyväinen potilas. Siksipä toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi oikomishoidon arviointikäynnille. Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme 014 211 665.

Voit tutustua paremmin Invisalign-oikomishoitoon ja asiakastarinoihin heidän kotisivuillaan osoitteessa www.invisalign.fi. Katso myös youtubesta, mitä asiakkaamme kertovat kokemuksistaan.

Vastaanotollamme toimii lisäksi esteettisen hammashoidon hoitotiimi, joka on käytettävissä suunniteltaessa haasteellisten purentojen korjaushoitoja. Näissä tilanteissa tarvitaan useimmiten moniammatillista osaamista ja erikoishammaslääkäreiden osallistumista hoidon eri vaiheisiin. Olemme iloisia voidessamme tarjota tätä palvelua kauniiden ja toimivien purentojen sekä hymyjen aikaansaamiseksi!

Vieritä ylös