Skip to content

Jämsänkoski

Hammassirkun vastaanotto Jämsänkoskella tarjoaa kaikki perushammashoidon sekä suuhygienistin palvelut saman katon alla. Saat Jämsänkoskelta myös suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärin palvelut, muun muassa implanttihoidot.

Hammassirkun pääperiaate on toimia tiiminä. Konsultoimme jatkuvasti erikoishammaslääkäreitämme jo hoitosuunnitelmaa tehdessä, ja hyödynnämme uusinta teknologiaa hoitotoimenpiteissä. Näin takaamme kokonaisvaltaisen ja parhaan mahdollisen hoidon lopputuloksen. Suuhygienistimme huolehtii laajasti asiakkaidemme suun terveyden ylläpidosta aina hampaiden valkaisuun saakka. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja tehdä hammashoidosta asiakkaille läpi elämän jatkuva kokonaisvaltainen prosessi, yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Ajanvaraus Jämsänkoskelle toimii keskitetysti Hammassirkun Jyväskylän vastaanoton kautta ajanvarausnumerossa 014 211 665. Ajan voit varata myös helposti nettiajanvarauksemme kautta. Jämsänkosken vastaanotolla on saatavilla myös lauantaiaikoja.

Idyllinen Jämsänkosken vastaanottomme sijaitsee Jämsänkosken vanhan virastotalon tiloissa osoitteessa. Käynti vastaanotolle Apteekin puoleiselta ovelta.

Osoite:

Kenraalintie 12
42300 Jämsä

Hammassirkun Jämsänkosken vastaanotolla työskentelevät:

Scroll To Top