Jämsänkoski

Hammassirkun vastaanotto Jämsänkoskella tarjoaa kaikki perushammashoidon sekä suuhygienistin palvelut saman katon alla. Erikoishoito ja implanttihoidot suoritetaan tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän vastaanoton ammattitaitoisten erikoishammaslääkäreiden ja kirurgien kanssa.

Hammassirkun pääperiaate on toimia tiiminä. Konsultoimme jatkuvasti erikoishammaslääkäreitämme jo hoitosuunnitelmaa tehdessä, ja hyödynnämme uusinta teknologiaa hoitotoimenpiteissä. Näin takaamme kokonaisvaltaisen ja parhaan mahdollisen hoidon lopputuloksen. Suuhygienistimme huolehtii laajasti asiakkaidemme suun terveyden ylläpidosta aina hampaiden valkaisuun saakka. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja tehdä hammashoidosta asiakkaille läpi elämän jatkuva kokonaisvaltainen prosessi, yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Ajanvaraus Jämsänkoskelle toimii keskitetysti Hammassirkun Jyväskylän vastaanoton kautta ajanvarausnumerossa 014 211 665. Ajan voit varata myös helposti nettiajanvarauksemme kautta. Jämsänkosken vastaanotolla on saatavilla myös lauantaiaikoja.

Idyllinen Jämsänkosken vastaanottomme sijaitsee Jämsänkosken vanhan virastotalon tiloissa osoitteessa Kenraalintie 12, 42300 Jämsä. Käynti vastaanotolle Apteekin puoleiselta ovelta.

Hammassirkun Jämsänkosken vastaanotolla työskentelevät: