Siirry sisältöön

Töitä tarjolla hammashoitajalle Saarijärven Hammassirkussa

29.8.2023

Toimintamme laajentumisen myötä haemme joukkoomme iloista ja osaavaa hammashoitajaa Hammassirkkuun Saarijärvelle.

Hammassirkku Oy on Keski-Suomen alueella kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Olemme PlusTerveys -konsernin tytäryhtiö. Tarjoamme yleishammashoidon lisäksi laajan kattauksen erikoishammaslääkäreiden palveluita.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Työsuhteeseen sisältyy 6 kk koeaika ja palkkaus on PlusTerveyden ja Tehy:n välisen työehtosopimuksen mukaan. Pääasiallinen työpiste on vastaanottomme Saarijärvellä. Saarijärven Hammassirkku on vasta uudistettu neljän hoitohuoneen vastaanotto, jossa työskentelee hammaslääkäreiden lisäksi suuhygienistejä.

Työ on pääsääntöisesti hoitotyötä hammaslääkärin työparina toimien.

Arvostamme reipasta asennetta ja iloista mieltä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, hammashoitajan pätevyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Kamppi puh. 044 422 2659.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen sanna.kamppi@plusterveys.fi 30.11.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vieritä ylös