Siirry sisältöön

PlusTerveys plus loma

8.8.2018

PlusTerveyden loma-asunnon uima-allasalueelta.

PlusTerveys panostaa henkilökunnan hyvinvointiin – muiden etujen lisäksi henkilökunnan käytössä on kaksi loma-asuntoa, yksi Kuusamossa ja toinen Espanjassa.

Hammashoitajamme Jasmin Riukulehto lomaili kesällä PlusTerveyden Espanjan asunnossa Benalmadena Costassa. Noin 11 kilometrin päässä Malagan lentokentältä sijaitseva asunto löytyy rauhalliselta asuinalueelta. Kaksikerroksinen huoneisto majoittaa tarvittaessa 6 henkilöä, ja uima-allas alue löytyy vain kadunylityksen päästä. Myös ranta löytyy kävelymatkan päästä.

Kondolihissillä pääsee Benalmadenan vuoren päälle. Taustalla näkyy kaupunki.

Läheisen kahvilan churro-tarjontaa.

”Asunto on todella kiva ja täysin varusteltu,” Jasmin kertoo. Halutessaan voi siis laittaa ruokaa itse, mutta alueelta löytyy myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita. Varsinainen shoppailulomakohde vajaan 70 000 asukkaan Benalmadena ei ole, mutta asunnon vierestä pääsee junalla Malagaan.

”Auton vuokraus helpottaa liikkumista,” Jasmin vinkkaa, ja suosittelee matkakohteeksi noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaa Gibraltaria. ”Gibraltar on kuin pienois-Englanti, ero Espanjaan näkyy hauskasti katukuvassa.”

Näkymä Gibraltarilta.

Kuvat: Jasmin Riukulehto

Vieritä ylös