Siirry sisältöön

Outi Puijola – Hammassirkun oikea käsi

27.8.2018

PlusTerveys juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Hammassirkun ylihoitajaksi nimitetty Outi Puijola on ollut mukana alusta asti.

-Vajaat kaksikymmentä hammaslääkäriä silloin aloitti, Outi muistelee PlusTerveyden – silloisen Ky Suomen Hammashuollon – alkutaivalta vuonna 1978. Nykyään PlusTerveyteen kuuluu noin 130 hammaslääkäritoimipistettä, 70 paikkakunnalla ympäri Suomen, ja virallinen nimi on vaihtunut muotoon PlusTerveys Hammaslääkärit Oy.

Vastaanotto numero 12

Kaksikymmentä vuotta sitten Oulusta Jyväskylään muuttanut Outi aloitti uransa kotikaupungissaan Oulussa.
-Vastaanonoton numerot jaettiin aakkosjärjestyksessä hammaslääkärin sukunimen mukaan, ja hammaslääkäri Pekka Siposen vastaanottonumero oli 12, Outi kertoo.
Jyväskylään Outi tuli Ykköshampaaseen, hammaslääkäri Pentti Ahosen vastaanotolle ja vastaanoton numero oli nimen mukaisesti 1. Ykköshampaassa Outi Puijola toimi Leena-Maija Ahosen työparina tämän eläköitymiseen asti, jonka jälkeen vastaanoton toimintaa jatkoi Juha Sirkka.

”Tulit kuin taivaanlahja!”

Hammassirkkuun Outi Puijola siirtyi kahdeksan vuotta sitten.
-Alkoi kiinnostaa tehdä uudenlaisia töitä, Outi kertoo. Samoihin aikoihin Sirkku Meriläinen-Vapola oli laajentamassa Hammassirkun toimintaa, ja Outi marssi siis Hammassirkkuun – käytävän toiselle puolelle – toimistotöitä kysymään.

-Tulit kuin taivaanlahja, Outi nauraa paperitöiden kanssa painineen Sirkun sanoneen. Hammassirkun toiminta on niistä vuosista laajentunut huimasti, ja toimisto-osaajalle on jatkuvasti enemmän tarvetta.

-Outi on Hammassirkun oikea käsi, ja mittaamattoman tärkeä osa työyhteisöä, Sirkku Meriläinen-Vapola sanoo. Tähän on kaikkien hammassirkkulaisten helppo yhtyä!

-Hyvinhän täällä viihtyy, Outi Puijola sanoo hymyillen.

Vieritä ylös