Siirry sisältöön

Maksuton implanttiarvio Hammassirkussa 4.-5.10.2019

19.9.2019

Hammassirkun suositut implanttiarviopäivät tulevat taas!

Aika: 4.-5.10.2019
Paikka: Väinönkatu 40, 40100 Jyväskylä
Varaa aika 014 211 665

Hammasimplantilla voidaan korvata yksittäinen puuttuva hammas tai jopa rakentaa kokonaan uusi hampaisto. Hammassirkun maksuttomassa implanttiarviossa laadimme sinulle hoitosuunnitelman puuttuvien hampaiden korvaamiseksi.

Implantti käsittää omaan leukaluuhun istutetun titaanisen keinojuuren ja siihen kiinnitetyn keraamisen kruunun eli posliinisen hammasosan. Jos oma hammas on jouduttu poistamaan juurineen, voidaan implantilla purenta palauttaa toimivaksi.

Parhaimmillaan implanttikruunua ei erota ”omasta hampaasta”, ja se parantaa elämänlaatua sekä esteettisesti että toiminnallisesti. Laadukas implantti on elinikäinen ratkaisu.

Maksuttomassa implanttiarviossa potilaan suu tutkitaan yhden tai useamman hammaslääkärin toimesta ja selvitetään, soveltuuko suu hoidoille. Samalla kartoitetaan yleinen terveydentila, sekä tehdään kustannusarvio ja hoitosuunnitelma.

Arvioinnin tekee osaava henkilökuntaamme – hammashoitajien ja yleishammmaslääkärien lisäksi paikalla on erikoishammaslääkäreitä protetiikan ja purentafysiologian, sekä kirurgian aloilta.

Tervetuloa!

Vieritä ylös