Siirry sisältöön

Lehdistötiedote: Hammassirkku – 20 vuotta hammashoidon kärjessä

21.1.2019

Vuonna 1999 perustettu PlusTerveys Hammassirkku juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Sirkku Meriläinen-Vapolan yhden hengen vastaanotosta jo seitsemään toimipisteeseen viidellä eri paikkakunnalla kasvanut hammaslääkäriasema on Keski-Suomen alueella poikkeuksellinen.

Hammassirkun vastaanoton toiminnanjohtaja, erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola

”Hammassirkku tarjoa kaikkien hammaslääketieteen erikoisalojen asiantuntijoiden palvelut. Tämä on jopa valtakunnallisestikin harvinaista,” sanoo Sirkku Meriläinen-Vapola, erikoishammaslääkäri itsekin. Hammassirkku on koko historiansa ajan pyrkinyt hyödyntämään uusinta teknologiaa ja Hammassirkun henkilökunta on jo vuosien ajan toiminut myös alan täydennyskouluttajana Keski-Suomessa.

Hammassirkku on osa kotimaista PlusTerveys ketjua, mutta päivittäinen toiminta on tiiviisti Keski-Suomessa. Henkilökuntaa Hammassirkussa on noin 70, ja kasvua on luvassa. Toimipisteet Hammassirkulta löytyy Jyväskylän lisäksi Saarijärveltä, Jämsästä, Jämsänkoskelta ja Äänekoskelta.

”Toiminta on laajentunut orgaanisesti,” Sirkku Meriläinen-Vapola sanoo. ”Strategianamme on tarjota kokonaisvaltaista hammashoitoa kaikille ikäryhmille lähellä asiakkaita, ja laaja, yhteistyötä tiiviisti tekevä asiantuntijaverkosto varmistaa toiminnan.”

Lisätietoja: erikoishammaslääkäri, vastaanoton toiminnanjohta Sirkku Meriläinen-Vapola, 040 590 6929, sirkku.merilainen-vapola@plusterveys.fi

Vieritä ylös