Siirry sisältöön

Hammassirkun 20-vuotisjuhlissa riitti tunnelmaa

15.1.2019

Hammassirkkulaisten tammikuu sai väriä ja loistetta, kun 20-vuotisjuhlat pyörähtivät käyntiin. Upea juhlailta Aalto-salin tunnelmallisissa puitteissa lämmittää mieltä vielä pitkään!

Juhlapuheissa muisteltiin menneitä, katsottiin nykyhetkeä ja luodattiin tulevaa. Hammassirkun hienossa tarinassa riittikin kerrottavaa – Sirkku Meriläinen-Vapolan yhden hengen vastaanotosta jo seitsemään toimipisteeseen kasvanut hammaslääkäriasema on Keski-Suomessa omaa luokkaansa.

”Kaksikymmentävuotias Hammassirkku on rohkea ja elämänhaluinen,” Hammassirkun osastonhoitaja Emmi-Maria Miettola sanoi juhlapuheessaan. Myös Hammassirkun tiivis työyhteisö sai ansaitsemaansa kiitosta: ”Me olemme Hammassirkku. Meidän kaikkien ansiosta Hammassirkku on tällainen työpaikka kuin se nyt on.”

Näihin sanoihin on helppo yhtyä. Paljon onnea meille hammassirkkulaisille!

Hammassirkun osastonhoitaja Emmi-Maria Miettola ja vastaanoton toiminnanjohtaja, erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola.

PlusTerveyden toimitusjohtaja Eila Annala ja Hammassirkun radiologian erikoishammaslääkäri Tero Ellilä.

Juhlatunnelmissa hammashoitaja Sari Luukkonen, osastonhoitaja Emmi-Maria Miettola, erikoishammaslääkäri Olli Saloheimo, hammaslääkäri Anna Salmela ja erikoishammaslääkäri Tuula Raitanen.

Vieritä ylös