Siirry sisältöön

Saarijärvi

Hammassirkun vastaanotto Saarijärvellä tarjoaa kaikki perushammashoidon sekä suuhygienistin palvelut saman katon alla. Erikoishammashoito ja implanttihoidot suoritetaan tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän vastaanoton ammattitaitoisten erikoishammaslääkäreiden ja suukirurgien kanssa. Osa hampaiden leikkauksellisista poistoista voidaan sovitusti suorittaa myös Saarijärven vastaanotolla.

Pääperiaatteenamme on toimia hammashoitotiiminä. Yleishammaslääkärimme konsultoiva jatkuvasti erikoishammaslääkäreitämme jo hoitosuunnitelmaa tehdessä. Vastaanoton koneet ja laitteet ovat moderneja ja hyödynnämme uusinta teknologiaa hoitotoimenpiteissä. Henkilökuntamme kouluttautuu aktiivisesti. Näin takaamme kokonaisvaltaisen ja parhaan mahdollisen hoidon lopputuloksen. Suuhygienistimme huolehtivat laajasti asiakkaidemme suun terveyden ylläpidosta aina hampaiden valkaisuun saakka. Toimintamme pääasiallisena tavoitteena onkin terveyden edistäminen ja suun alueen ongelmien ennaltaehkäisy. Tämän lisäksi olemme iloisia voidessamme keskittyä tarvittaessa myös esteettistä hammashoitoa vaativiin tilanteisiin.

Saarijärven vastaanotolla kuvantamispalveluihin kuuluu myös ortopantomotomografialaite eli kokoleuan kuvausmahdollisuus. Kokoleuan röntgenkuvat tutkii ja lausuu aina radiologian erikoishammaslääkäri.

Viihtyisä neljän huoneen vastaanottomme on vasta remontoitu, ja sijaitsee Saarijärven ydinkeskustassa. Vastaanoton edestä löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja ja pääsy vastaanotolle on liikuntarajoitteisille esteetön hissin kautta.

Nettiajanvaraus

Osoite:

Kauppakatu 8
43100 Saarijärvi

Katso kartalla

Hammassirkun Saarijärven vastaanotolla työskentelevät

Vieritä ylös