Siirry sisältöön

Suojelijan kilpi, vaakuna tai omena?

7.6.2018

Mistä saataisiin uutta virtaa ulkoasuun, tuumimme, ja niinpä Hammassirkun logo sai kylkeensä hampaan!

Tiimityönä talon sisällä työstetty tunnus syntyi tekstilogoa mukaillen ja herättää positiivisia mielikuvia; suojelijan kilpi, vaakuna ja hammaslääkärille sopivasti omena nousevat ajatuksiin. Halusimme hampaan istuvan napakasti tekstilogon kaveriksi, mutta toimivan myös yksinään vaikka rintamerkissä.

”Logon syntytapa kuvastaa hyvin sirkkulaisten tapaa toimia. Istuimme työkavereiden kesken Gummeruksenkadun vastaanoton taukotilassa ja keskustelimme logosta ja miltä toivoisimme sen näyttävän. Päivi Niinikangas, mediavastaavamme, nappasi ajatuksistamme kiinni ja teki luonnoksen, jonka pienellä viilauksella hyväksyimme. Mielestämme tyylikäs ja pelkistetty logo kuvastaa hyvin asiantuntijuuttamme. Logon muotokieli viestii arvokkuutta ja toisaalta myös empaattisuutta. Ja tottakai hampaan muodosta voi päätellä myös toimialamme. Olen logoon ja sen syntytapaan erittäin tyytyväinen. Itselleni logo on osoitus Hammassirkkulaisten oivallisesta yhteishengestä, josta olen hyvin ylpeä,” kertoo vastaanoton toiminnanjohtaja, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola.

Uusi logo päivittyy vielä verkkoon ja esitteisiin, mutta tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin sen jo Väinönkadun toimipisteemme ikkunasta.

Vieritä ylös