Siirry sisältöön

Lehdistötiedote: Hammassirkku laajentaa toimintaansa Jyväskylässä

3.5.2023

Hammassirkku laajentaa toimintaansa Jyväskylässä

Hammassirkku avaa uuden vastaanoton kesäkuussa Jyväskylän Palokkaan, Palokan Citymarketin yhteyteen.

”Haluamme tarjota hammashoidon palvelut matalalla kynnyksellä ja helposti saavutettavasti”, toteaa Sirkku Meriläinen, Hammassirkun toimitusjohtaja. Palokka valikoitui vastaanoton sijainniksi hyvien kulkuyhteyksien ja tilojen esteettömyyden perusteella. ”Palokka kehittyy kovaa vauhtia ja haluamme olla mukana rakentamassa alueen palveluita. Citymarketin tiloihin saamme rakennettua toiveidemme mukaiset, modernit hammaslääkärin vastaanottotilat.”

Merkittävä suun terveydenhuollon asiantuntijaorganisaatio Keski-Suomessa

Vuonna 1999 perustettu Hammassirkku on suurin Keski-Suomen alueella toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Hammassirkku tarjoaa jopa valtakunnallisesti poikkeuksellisen laajan asiantuntijaverkoston suun terveydenhuollon erityisosaajia, ja on toiminut alan täydennyskouluttajana Keski-Suomessa. Yrityksen strategiana on tarjota kokonaisvaltaista hammashoitoa kaikille ikäryhmille.

Palokan lisäksi Hammassirkulla on kaksi vastaanottoa Jyväskylässä, sekä toimipisteet Saarijärvellä, Äänekoskella, Laukaassa, Jämsässä ja Jämsänkoskella. Avajaisia Palokassa vietetään 1.6.2023 kello 13 alkaen.

Vieritä ylös