Siirry sisältöön

Jämsän Hammassirkku laajentaa toimintaa ja muuttaa uusiin tiloihin 1.3.2024

22.2.2024

Hammaslääkäri Tanja Käld ja Jämsän Hammassirkun vastuuhoitaja Eevakaisa Honkanen.

Jämsän Hammassirkku muuttaa maaliskuussa uusiin toimitiloihin ja laajentaa toimintaansa yhden hoitohuoneen vastaanotosta kahden hoitohuoneen vastaanotoksi.

”Uudet tilat ovat meille onnenpotku. Pystymme nyt kehittämään palveluitamme ja voimme vastata entistä paremmin alueen kysyntään”, kertoo Hammassirkun toimitusjohtaja Sirkku Meriläinen. ”Haluamme lisätä alueella erityisesti suuhygienistipalveluita ja implanttihoitoja.” Uudet tilat löytyivät lopulta osoitteesta Koskentie 11, 42100 Jämsä. ”Pääsemme jatkamaan tiloissa hammashoidon perinnettä ja arvostetun kollegan hyvää työtä”, Sirkku Meriläinen sanoo. Aiemmin samoissa tiloissa vastaanottoa on pitänyt hammaslääkäri Kristiina Pohjalainen. Työtä jatkavat Hammassirkun hammaslääkärit Tanja Käld ja Hanna Taipale.

Merkittävä suun terveydenhuollon asiantuntijaorganisaatio

Vuonna 1999 perustettu Hammassirkku on suurin Keski-Suomen alueella toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Hammassirkku tarjoaa Suomenkin mittakaavassa poikkeuksellisen laajan asiantuntijaverkoston suun terveydenhuollon erityisosaajia, ja on toiminut myös alan täydennyskouluttajana Keski-Suomessa. Yrityksen strategiana on tarjota kokonaisvaltaista hammashoitoa kaikille ikäryhmille ja säilyttää hammashoidon palvelut myös maakunnissa.

Jämsän lisäksi Hammassirkulla on kolme vastaanottoa Jyväskylässä, sekä toimipisteet Äänekoskella, Saarijärvellä ja Jämsänkoskella.

Vieritä ylös