Siirry sisältöön

Implanttihoitoa 20 vuoden kokemuksella

Hammasimplantilla voidaan korvata joko yksittäinen puuttuva hammas tai vaikka rakentaa kokonaan uusi hampaisto. Tämä on lohdullista, eikö totta!

Ei kuitenkaan ole aivan samantekevää kuinka implanttihoito toteutetaan. Hoidon suunnittelu vaatii ammattitaitoa, jatkuvaa kouluttautumista sekä kokemusta. Yhdellä sanalla osaamista.

Hammassirkussa olemme implanttihoitojen ammattilaisia. Olemme tehneet implanttihoitoja Jyväskylässä jo 20 vuotta. Tyytyväiset potilaamme ovat aina olleet paras käyntikorttimme ja huolehdimme implanttipotilaista kokonaisvaltaisesti myös implanttihoidon päättymisen jälkeenkin.

Implanttihoidon toteutuksessa on oleellista suunnittelu. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee tässäkin asiassa. Hammassirkkun maksuttomassa implanttiarviossa hoitosi suunnittelu saadaan jo hyvään alkuun.

Suunnittelutyö tehdään tiimityönä suukirurgian- ja protetiikan erikoishammaslääkäreiden sekä hammasteknikoiden kesken. Hoidon alussa annamme potilaalle seikkaperäisen selvityksen implantoinnin eri vaiheista ja kustannuksista. Kerromme mielellämme sinulle myös pelonhallintaan liittyvistä asioista, kuten esilääkityksestä, nukutuksesta tai rentouttavasta keskustelumahdollisuudesta.

Kustannusarviomme pitää kaiken sisällään, eikä yllätyksiä tule esim. käyntimaksujen muodossa. Meille on itsestäänselvyys, että kannamme vastuun siitä, mitä teemme. Saat meiltä myös ohjeistuksen siitä, kuinka sinun tulee implanttihoidon päätyttyä toimia, jotta ongelmia ei ilmaannu. Säännölliset hammaslääkäritarkastukset ovat implanttihoidon jälkeen edelleen välttämättömiä. Suurin osa potilaistamme toivookin, että kutsumme heitä määrävälein tarkastukseen. Implanttihampaiden toimiessa moitteettomasti voisi muutoin tarkastuskäynnit päästä unohtumaan. Hammashoitoasioissa on kuitenkin pääpaino ongelmien ennaltaehkäisyssä ja siihen pyrimme implanttihoidon jälkeenkin.

Jos implanttiarvio kiinnostaa, mistä tulisi lähteä liikkeelle?
-Kaikki lähtee ajanvarauksesta. Ajan arvioon voi varata numerosta 014 211 665. Sen jälkeen voi saapua hoitokäynnille perjantaina 7.5. tai lauantaina 8.5.

Kuinka varsinainen arviokäynti etenee?
-Hoitokäynnillä potilaan suu tutkitaan yhden tai useamman hammaslääkärin toimesta ja selvitetään soveltuuko suu hoidoille. Hoitokäynnillä kartoitetaan yleinen terveydentila, sekä tehdään kustannusarvio ja hoitosuunnitelma. Jos implantointiin päättää ryhtyä, voidaan jatkoaika varata ja röntgenkuvat ottaa samantien.

Entä arvioinnin jälkeen?
-Jatkohoito riippuu kokonaistilanteesta. Jos suu on kunnossa, voidaan implantointiin edetä suoraan, muuten suu täytyy ensin hoitaa terveeksi.

Mitä edellytyksiä implantoinnille on?

-Suun on oltava tulehduksista vapaa ja terve. Suuhygienia tulee olla kunnossa.

Kuka arvioinnin tekee?
-Arvioinnin tekee osaavaa henkilökuntaamme – hammashoitajien ja yleishammmaslääkärien lisäksi paikalla on erikoishammaslääkäreitä protetiikan ja purentafysiologian ja kirurgian aloilta.

Tervetuloa hoitoon!

Vieritä ylös