Siirry sisältöön

Implanttiarviopäivä Jämsänkoskella 26.11.2019

12.11.2019

Hammassirkun implanttiarviopäivä Jämsänkoskella saa suuren kysynnän vuoksi jatkoa! Aikoja on jäljellä enää rajoitetusti, joten toimi pian.

Aika: 26.11.2019
Paikka: Kenraalintie 12, 42300 Jämsänkoski
Varaa aika 014 211 665

Hammasimplantilla voidaan korvata yksittäinen puuttuva hammas tai jopa rakentaa kokonaan uusi hampaisto. Hammassirkun maksuttomassa implanttiarviossa laadimme sinulle hoitosuunnitelman puuttuvien hampaiden korvaamiseksi.

Implantti käsittää omaan leukaluuhun istutetun titaanisen keinojuuren ja siihen kiinnitetyn keraamisen kruunun eli posliinisen hammasosan. Jos oma hammas on jouduttu poistamaan juurineen, voidaan implantilla purenta palauttaa toimivaksi.

Parhaimmillaan implanttikruunua ei erota ”omasta hampaasta”, ja se parantaa elämänlaatua sekä esteettisesti että toiminnallisesti. Laadukas implantti on elinikäinen ratkaisu.

Maksuttomassa implanttiarviossa potilaan suu tutkitaan yhden tai useamman hammaslääkärin toimesta ja selvitetään, soveltuuko suu hoidoille. Samalla kartoitetaan yleinen terveydentila, sekä tehdään kustannusarvio ja hoitosuunnitelma.

Tervetuloa!

Vieritä ylös