Siirry sisältöön

Hammaslääkäri Markku Mujunen eläkkeelle – Hammassirkku jatkaa toimintaa

13.6.2019

Kuvassa vasemmalta oikealle: pitkään Markku Mujusen kanssa työskennellyt hammashoitaja Paula Peräaho, hammaslääkäri Markku Mujunen, hammashoitaja Annamaija Poikonen, hammaslääkäri Kalle Merkku ja Hammassirkun vastaanoton toiminnanjohtaja erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola.

Saarijärveläisiä 37 vuotta hoitanut hammaslääkäri Markku Mujunen siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviä.
”Luvassa on mökkeilyä blondien kanssa,” Mujunen kertoo – viitaten blondeilla koiriinsa. Luontoharrastajana tunnetun Mujusen aikaa vie jatkossa myös vapaaehtoistoiminta SPR:n riveissä.

”Aloitin Saarijärvellä terveyskeskuksessa vuonna 1982. Näihin tiloihin muutimme Tuula Raitasen kanssa joulukuussa vuonna 1993,” Mujunen muistelee.

”Meillä oli perinteentä perjantaipulla ja -vitsi,” erikoishammaslääkäri Tuula Raitanen, silloinen Iso-Ahola kertoo vastaanoton alkuvuosista. ”Päällimmäisenä tulee mieleen yhteisöllisyys, lomaltakin tultiin käymään kahvilla. Markku oli vastaanoton rauhallinen taustavaikuttaja ja tukena aina kun tarvittiin. Yhteistyössä oli helppo toimia.”

Hammaslääkäritoiminta vastaanotolla jatkuu normaalisti, vetovastuun ottaa naapurihuoneesta tuttu Hammassirkku. Mujusen tapaan Hammassirkku on osa PlusTerveys Hammaslääkärit -ketjua. Hammassirkku toimii Saarijärven lisäksi myös muun muassa Äänekoskella ja Jyväskylässä.

”Yhteistyömme Markun ja hammashoitaja Paula Peräahon kanssa on ollut pitkä ja antoisa,” Hammassirkun vastaanoton toiminnanjohtaja, erikoishammalääkäri Sirkku Meriläinen-Vapola sanoo.

Vieritä ylös