Siirry sisältöön

Asiakaspalvelun ammattilaiset

14.11.2018

Toimistovastaava Marika Niittynen.

Hammassirkun toimistossa puhelinvaihteen neljään puhelimeen vastaa Hammassirkun oma osaava henkilökunta.
”Oli vaiva mikä tahansa, hoitopolku alkaa ajanvarauksesta,” toimistovastaava Marika Niittynen sanoo.

Hammassirkun puhelinvaihde toimii keskitetysti Jyväskylässä. Toimistossa työskentelee kahdeksan hengen huipputiimi, joista kiireisimpinä aikoina on kerrallaan paikalla viisi. Pohjakoulutukseltaan kaikki toimistolaiset ovat hammashoitajia, ja joukossa on mukana myös suuhygienisti Ina Hakkarainen. Koulutettu – ja talon oma – henkilökunta varmistaa, että asiakapalvelu sujuu. ”Toimistoon on valittu erityisesti asiakaspalvelusta kiinnostuneita henkilöitä,” Marika sanoo, ja jatkaa: ”Toimistosta on tärkeä osata ohjata asiakas oikein. Toimistolaiset tuntevat talon henkilökunnan ja osaavat suositella oikeaa tekijää oikeaan vaivaan.”

Toimistotiimin toimenkuvaan kuuluu kuitenkin myös paljon muuta kuin puhelinvaihde:
”Toimistolaiset palvelevat asiakkaita vastaanotossa, hoitavat laskuttamiseen liittyvät asiat ja yleisen järjestelyn,” Marika kertoo. Toimistoa voidaankin pitää Hammassirkun hermokeskuksena – toimistolaisten tietotaitoon tukeudutaan myös talon sisällä kun jokin asia vaatii selvitystä.

”Työssä parasta on monipuolisuus,” Marika sanoo.

”Tiimityö on meidän juttu, ja toimisto pitää huolen että koko tiimi toimii,” Hammassirkun vastaanoton toiminnanjohta Sirkku Meriläinen-Vapola kehuu – eikä syyttä. Hammassirkun osaava toimistotiimi saa jatkuvasti erinomaista palautetta myös asiakkailtamme.

Vieritä ylös