Skip to content

Videovastaanotto

Videovastaanoton tarkoitus on helpottaa yhteydenpitoa vastaanottomme hammaslääkäreihin ja suuhygienisteihin ilman vastaanotolle saapumista, kuitenkin mahdollisimman aidossa kohtaamistilanteessa.

Asiakkaidemme tarpeet ja tilanteet ovat erilaisia. Videovastaanotto voi olla osa hoitosarjaasi, jolloin keskustelemme ja tarkennamme esimerkiksi pitkän implanttihoidon eri vaiheissa hoidon etenemistä. Toisinaan Videovastaanoton tarkoituksena saattaa olla keskustelu uniapneasta, esteettisestä hammashoidosta tai vaikka aiemmin otettujen röntgenkuvien lausunnoista.

Joskus hammashoitopelosta kärsivien on helpompi keskustella henkilökohtaisista hammashuolista omalta kotisohvalta kuin saapua vastaanotolle. Etänä voimme pohtia hoidontarpeen laajuutta ja kuinka olisi edettävä, jotta kokonaishoidon toteutus sujuisi mahdollisimman pienellä stressillä ja ajan käytöllä. Nukutushammashoitoa suunniteltaessa Videovastaanoton kautta tapahtuva ensitapaaminen on osoittautunut varsin käyttökelpoiseksi.

Hammaslääkäreiden lisäksi Videovastaanottoajan voi varata myös suuhygienisteillemme. Mikäli kaipaat henkilökohtaista tukea hampaiden puhdistukseen liittyen, ota herkästi yhteyttä. Suuhygienistimme antavat myös informaatiota liittyen hampaittesi valkaisuun ja värjäytymien poistoon. Teemme kaikkemme auttaaksemme sinua mieltä askarruttavissa asioissa.

Videovastaanoton kustannukset ovat 49€/15min ja 82€/30min. Saat laskun tapaamisen jälkeen sähköpostiisi.

Ajanvaraus Videovastaanotolle

Voit varata ajan Videovastaanotolle soittamalla ajanvarauksemme numeroon 014 211665.
Vaihtoehtoisesti varaa aika nettiajanvarauksemme kautta / videovastaanotto.

Videovastaanoton käyttö

Hakeudu Videovastaanottoa varten rauhalliseen tilaan. Muista, että käsittelemme Videovastaanotolla henkilötietojasi, ja pyydä tarpeen mukaan muita ihmisiä poistumaan Videovastaanottokäyntisi ajaksi.

Hammassirkun Videovastaanotto toimii VideoVisit-yhteyden kautta. Yhteydenottoon tarvitset joko tietokoneen tai älypuhelimen tai tabletin.

Etävastaanottokutsun saat sen päivän aamuna, mille olet ajan varannut. Etävastaanottokutsu toimitetaan sinulle sähköpostitse. Sähköpostiviestin lähettäjänä on VideoVisit, ja sen otsikkona on Kutsu VideoVisit-neuvotteluun. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi vastaanottokäynnin aluksi.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa voit halutessasi asentaa laitteeseesi sovelluskaupasta VidyoMobile -sovelluksen. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt mobiililaitteesi sovelluskauppaa, se saattaa kysyä sinulta jotain kysymyksiä, kuten maksutietoja, mutta niitä ei tarvitse syöttää ja voit ohittaa kyselyt. Tätä sovellusta ei tarvitse itse käynnistää, koska selainkäyttöliittymä vie suoraan videoyhteyteen. Jos kuitenkin käynnistät sen ja sovellus pyytää portaalia, voit poistua siitä ja mennä VideoVisitin selainkäyttöliittymään. Tästä lisää alla.

Tekniset vaatimukset

Suosittelemme käyttämään VideoVisit-palvelua työasemalla (kannettava tai pöytätietokone), johon on yhdistettynä kuulokkeet, mikrofoni sekä webkamera.

VideoVisit-yhteyden ottaminen kannettavalla tietokoneella tai pöytäkoneella

VideoVisit-palvelu toimii parhaiten Chrome- ja Firefox-selaimilla.

 1. Videotapaamisen kutsuviesti tulee antamaanne sähköpostiin. Kutsu saattaa suodattua roskapostiin, joten tarkista myös sieltä jos kutsua ei kuulu.
 2. Sähköpostissa on ennakkotietona tapaamisen liittymislinkki, sekä ajankohta
 3. Vähän ennen tapaamisen alkua, saat muistutussähköpostin tapaamisen alkamisesta.
 4. Liity muistutussähköpostissa olevasta linkistä tapaamiseen
 5. Jos et ole aikaisemmin olleet videoyhteyksissä sinun tulee asentaa selainlisäosa jotta pääset yhteyteen sisään.
 6. Lataa lisäosa liittymissivustolta ja asenna se
 7. Mene takaisin välilehdelle jonne avasit videotapaamisen kutsun
 8. Kysyttäessä valitkaa Muista valinta ja Hyväksy kun kysytään saako käyttää video ja äänilaitteita
 9. Kirjoita nimesi sekä varmista että alla olevat asetukset ovat oikein, eli on valittu oikeat ääni – ja videolaitteet
 10. Paina vihreää Join -nappia

VideoVisit-yhteyden ottaminen mobiililaitteilla

Videovisitpalvelun käyttö on mahdollista myös tuoreilla mobiililaitteilla (Android, iPhone ja iPad. Huom! Ei Windows Phone). Käytäthän kuulokkeita myös mobiililaitteella.
Mobiilissa käyttöliittymä on selaimessa mutta itse videokommunikointi tapahtuu VidyoMobile sovelluksen kautta jonne käyttäjä siirretään videoyhteyteen liityttäessä.

Sovellusten latauslinkit:
Android
iPhone / iPad
Kun sovellus on asennettu, sitä ei tarvitse avata etukäteen

 1. Videotapaamisen kutsuviesti tulee antamaasi sähköpostiin. Kutsu saattaa suodattua roskapostiin, joten tarkista myös sieltä jos kutsua ei kuulu.
 2. Sähköpostissa on ennakkotietona tapaamisen liittymislinkki, sekä ajankohta
 3. Vähän ennen tapaamisen alkua, saat muistutussähköpostin tapaamisen alkamisesta.
 4. Liity muistutussähköpostissa olevasta linkistä tapaamiseen
 5. Jos et ole vielä asentanut VidyoMobilea, sivulla näkyy ohjeet miten pystytte tämän tekemään.
  Vaihtoehtoisesti katso ylempää sovellusten asennuslinkit
 6. Kun sovellus on asennettu, sitä ei tarvitse avata etukäteen
 7. Jos kuitenkin avaat sen ja sovellus kysyy teiltä portaalia, poistukaa sovelluksesta
 8. Palatkaa takaisin välilehdelle johon avasit videotapaamisen kutsun
 9. Kirjoita nimesi ja paina Join -painiketta liittyäksesi videotapaamiseen

Scroll To Top