Gummeruksenkatu, Jyväskylä

Hammassirkun vastaanotto Gummeruksenkadulla keskittyy pääosin perushammashoitoon, oikomishoitoon sekä suuhygienistin palveluihin. Erikoishoidot ja implanttihoidot suoritetaan tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän Väinönkadun vastaanoton ammattitaitoisten erikoishammaslääkäreiden ja kirurgien kanssa.

Gummeruksenkadun vastaanotto on tunnelmaltaan rauhallinen ja intiimi. Kahden hoitohuoneen lisäksi vastaanotolla toimii Hammassirkun oma hammaslaboratorio. Gummeruksenkadun vastaanotolta löytyy myös Hammassirkun koulutustilat. Mikäli hammashoito jännittää, Gummeruksenkadun rauhaisa vastaanotto on erinomainen paikka juuri sinulle.

Hammassirkun pääperiaate on toimia tiiminä. Konsultoimme jatkuvasti erikoishammaslääkäreitämme jo hoitosuunnitelmaa tehdessä, ja hyödynnämme uusinta teknologiaa hoitotoimenpiteissä. Näin takaamme kokonaisvaltaisen ja parhaan mahdollisen hoidon lopputuloksen. Suuhygienistimme huolehtii laajasti asiakkaidemme suun terveyden ylläpidosta aina hampaiden valkaisuun saakka. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja tehdä hammashoidosta asiakkaille läpi elämän jatkuva kokonaisvaltainen prosessi, yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Osoite:

Gummeruksenkatu 8
40100 Jyväskylä

Hammassirkun Gummeruksenkadun vastaanotolla työskentelevät