Siirry sisältöön

Kalvo-oikomishoito

Kalvo-oikomishoito toteutetaan läpinäkyvien kalvojen avulla. Kalvot istuvat tiukasti omilla hampaille ja ne ohjaavat vähitellen hampaita uuteen haluttuun asentoon. Kalvot voi itse ottaa pois esimerkiksi ruokaillessa. Kalvo-oikomishoidolla voidaan korjata pieniä etuhampaiden asentovirheitä ja laajoja koko hampaistoa käsittäviä purennan korjauksia.

Kalvo-oikomishoitoja tekevät vastaanotollamme hammaslääkärit Kirsi Koivukoski, Anne Liuska, Essi Pellikka ja Miki Hyvärinen sekä oikomishoidon erikoishammaslääkäri Susanna Kanerva. Hammaslääkärimme ovat sertifioituneet koulutuksen kautta kalvo-oikomishoitoon ja ylläpitävät osaamistaan säännöllisillä ylläpitokoulutuksilla.

Tyypillisesti oikomishoidon läpikäyneet potilaat ovat iloisia ja onnellisia ja pystyvät hymyilemään aiempaa vapautuneemmin hampaiden olleessa kauniissa rivissä. Myös syöminen ja hampaiden puhdistus on aiempaa helpompaa, mikä vaikuttaa myönteisesti elämänlaatuun. Ja mikäs sen mukavampaa on hoitohenkilökunnalle kuin tyytyväinen potilas. Siksipä toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi oikomishoidon arviointikäynnille. Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme 014 211 665.

Hammassirkussa kalvo-oikomishoitoja tehdään Invisalign- sekä ClearCorrect-menetelmillä.

Lue täältä asiakkaamme kokemuksista ClearCorrect-menetelmästä, täältä vastaukset 10 kysymykseen kalvo-oikomishoidosta ja täältä pika-aitajuoksija Nooralotta Nezirin kokemuksista hoidosta.

Lue myös: Maksuton Invisalign-konsultaatio Saarijärven Hammassirkusta 20.2.2024

Vieritä ylös