Hammaslääkäri Tytti Liukkonen

Tytti Liukkonen

Hammaslääkäri

Olen valmistunut kutsumusammattiini vuonna 2005 ja siitä lähtien mielenkiinto tehdä työ hyvin ja kehittää ammattitaitoa on vain kasvanut. Olen laajentanut ja syventänyt osaamistani jatkuvasti kursseilla niin Suomessa kuin ulkomailla ja täyttänyt Suomen Hammaslääkäriliiton täydennyskoulutusvaatimukset. Perushammashoidon lisäksi teen suun ja hampaiston kokonaishoitoja sisältäen protetiikan, implanttikruunut, Cerec-täytteet, iensairauksien hoidon, juurihoidot, kirurgiset hampaiden poistot, paikkaushoidot sekä esteettisen hammashoidon. Viimeisin perehtymisala on ollut hammaseroosio ja hampaiden kuluminen sekä mini-invasiivinen hammashoito, joka tarkoittaa mahdollisimman säästäväistä oman hampaan käsittelyä lopputuloksesta tinkimättä.

Toimin tiiviissä yhteistyössä erikoishammaslääkärien kanssa, ja vaativammat hoitokokonaisuudet teemmekin tiimityönä, jolloin hoidon lopputulos on paras mahdollinen. Näen paljon vaivaa hoidon suunnittelussa, ja selitän eri hoitovaihtoehdot selkeästi. Hyvän suunnitelman pohjalta laajakin hoitokokonaisuus saadaan sujumaan linjakkaasti. Korkea toiminnallinen ja esteettinen taso tavallisessakin paikkaushoidossa on minulle tärkeää.

Panostan aina turvallisen tuntuiseen ja kivuttomaan hammashoitoon, jossa vuorovaikutus toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Pelkopotilaiden hoidossa tämä on erityisen tärkeää, ja vastaanotollani käykin paljon hammashoitopelosta kärsineitä; he ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Tervetuloa!