Hammaslääkäri Tytti Liukkonen

Tytti Liukkonen

Hammaslääkäri

Olen valmistunut kutsumusammattiini vuonna 2005 ja siitä lähtien mielenkiinto tehdä työ hyvin ja kehittää ammattitaitoa on vain kasvanut. Olen laajentanut ja syventänyt osaamistani jatkuvasti kursseilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Teen suun ja hampaiston kokonaishoitoja sisältäen protetiikan, iensairauksien hoidon, juurihoidot, kirurgiset hampaiden poistot, paikkaushoidot sekä esteettisen hammashoidon. Keraamisten Cerec-täytteiden teon olen aloittanut ensimmäisten hammaslääkärien joukossa Jyväskylässä. Tällä hetkellä perehdyn ikäihmisten suun terveyteen sekä kroonisia sairauksia sairastavien ihmisten kokonaisvaltaiseen suun terveyden edistämiseen.
Toimin tiiviissä yhteistyössä erikoishammaslääkärien kanssa, ja vaativammat hoitokokonaisuudet teemmekin tiimityönä, jolloin hoidon lopputulos on paras mahdollinen. Näen paljon vaivaa hoidon suunnittelussa, ja selitän eri hoitovaihtoehdot selkeästi. Hyvän suunnitelman pohjalta laajakin hoitokokonaisuus saadaan sujumaan linjakkaasti. Korkea toiminnallinen ja esteettinen taso tavallisessakin paikkaushoidossa on minulle tärkeää.

Panostan aina turvallisen tuntuiseen ja kivuttomaan hammashoitoon, jossa vuorovaikutus toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Pelkopotilaiden hoidossa tämä on erityisen tärkeää, ja vastaanotollani käykin paljon hammashoitopelosta kärsineitä; he ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Tervetuloa!