Hammaslääkäri Tytti Järvinen

Tytti Järvinen

Hammaslääkäri

Hei!

Valmistuin hammaslääkäriksi 2014 Oulun yliopistosta. Aloitin Jyväskylän kunnallisessa hammashoidossa työskentelyn samaisena kesänä ja Hammassirkussa työt aloitin loppuvuodesta 2015. Hammassirkku monipuolisena ja innostavana työpaikkana vei mukanaan ja siirryin kokoaikaiseksi työntekijäksi 2016 maaliskuussa. Tästä lähtien olen työskennellyt Jyväskylän Väinönkadun ja Saarijärven toimipisteillä.

Olen siis yleishammaslääkäri ja teen laajasti hampaiston kokonaishoitoja. Hoitoihin kuuluu tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, poistot ja iensairauksien hoidot. Teen myös hammasproteettisia ja purentafysiologisia hoitoja sisältäen mm. irto- ja kiinteän protetiikan, keraamiset Cerec-täytteet, implanttiprotetiikan ja purentakiskot. Vastaanotoltamme löytyy useita eri alojen erikoisosaajia ja hoidot toteutetaankin tarvittaessa yhteistyönä. Tavoitteena on saada potilaalle hampaisto, joka miellyttää niin toiminnallisesti kuin esteettisestikin.

Hoito lähtee yleensä liikkeelle kokonaisvaltaisesta suun tutkimuksesta, jolla kartoitetaan suun ongelmakohdat, hoidon tarve ja suunnitellaan jatkohoito, tietysti aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa. Mutta jos tarve vaatii, voidaan hoito aloittaa myös akuutista ongelmasta, jotta suu saadaan mahdollisimman nopeasti kivuttomaksi.

Vastaanotolle tullessasi kerrothan myös mahdollisesta hammaslääkäripelostasi. Pyrin aina tekemään hoidot rauhallisesti potilasta kuunnellen ja kerron aina seuraavan vaiheen. Tarvittaessa hoidot voidaan tehdä myös nukutuksessa. Tämän jälkeen on erityisen tärkeää käydä säännöllisesti hammaslääkärissä, jotta hammaslääkäripelko saataisiin kuriin.

Olet erittäin tervetullut vastaanotolleni niin Väinönkadulle Jyväskylään kuin Kauppakadulle Saarijärvelle!