Skip to content
Kehityspäällikkö Mari Kuikka

Mari Kuikka

Kehityspäällikkö

Toimin Hammassirkun kehityspäällikkönä. Minuun voit olla yhteydessä, mikäli haluat antaa toimintaamme liittyvää palautetta tai harkitset yhteistyötä vastaanottomme kanssa.

Suunterveyllä on tärkeä osa ihmisen hyvinvoinnissa. Meillä Hammassirkussa se on hyvin tiedostettu. Tarjoamme perinteisen vastaanottotyön lisäksi myös työpaikkahammashoitoa sekä Hoivasirkun nimissä viemme hammashoitoa asiakkaiden luokse.

Työpaikkahammashoito on viime aikoina noussut selkeäksi rekrytointieduksi uusia työntekijöitä palkattaessa. Vastaan työpaikkahammashoidon sopimuksista ja tulen mielelläni työpaikallesi kertomaan esimiehille ja myös koko henkilöstölle Hammassirkun palveluista. Työpaikkahammashoito on työnantajalle verovähennyskelpoinen meno ja vastaavasti työntekijälle merkittävä ja arvostettu veroton henkilöstöetu. Työpaikkahammashoitosopimus räätälöidään yksilöllisesti jokaisen työnantajan toiveiden mukaisesti.

Hoivasirkku tuo hammashoitoa mm. seniori- ja palvelutaloihin. Hoivasirkku tarjota hammaslääkärin, suuhygienistin ja erikoishammasteknikon palvelut asiakkaan luona. Väestön ikääntyessä on etu saada hammashoidon osaajat luokse, he hoitaa suun terveyttä ja opastaa puhtaanapidossa.

Annan mielelläni lisätietoja Hoivasirkusta kuin työpaikkahammashoidostakin.

Soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan lisää asiasta!

puh.0505213023 sposti: mari.kuikka@plusterveys.fi

Scroll To Top