Kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäri Hannaleena Havia

Hannaleena Havia

Kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäri

Olen paikkaushoidon ja juurihoidon erikoishammaslääkäri. Työssäni keskityn pääasiallisesti tavanomaisten tai haastellisten juurihoidettavien hampaiden kuntouttamiseen.

Suuri osa potilaista tulee hoitooni muiden hammaslääkäreiden ohjaamana tai lähettämänä. Toki hoitooni voi hakeutua myös ilman lähetettä juurihoidon osalta. Erikoisosaamiseni lisäksi minulla on käytössäni instrumentit ja työkalut, jotka mahdollistavat vaikeidenkin juurihoitojen loppuunsaattamisen.

Minulla on kokemusta yksityishammaslääkärinä toimimisesta yli 20 vuotta ja saan toistuvasti kiittävää palautetta luontevasta tavastani kohdata potilaita. Monille ajatus juurihoidosta on ahdistava, mutta hoitokokemuksen myötä tunne helpottaa. Myös tieto siitä, että hoidon toteutus tapahtuu viimeisimpien alan ohjeistusten edellyttämällä tavalla, on useille rauhoittavaa kuultavaa. En myöskään lähde juurihoitamaan hammasta, jota ei voida enää jatkossa kuntouttaa osaksi purentaa. Hoidon suunnittelu on oleellinen osa onnistunutta lopputulosta. Hammassirkussa työskentelen tiiviisti yhteistyössä muiden erikoishammaslääkäreiden ja hammaslääkäreiden kanssa, mikä takaa tiimityön kautta potilailleni parhaan mahdollisen hoidon.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!