Siirry sisältöön

HS Hammaslaboratorio

Hammassirkun oma HS Hammaslaboratorio toimii Jyväskylässä Jyväskeskuksen vastaanoton yhteydessä.

Vastaanottomme hammaslääkärit suunnittelevat yhteistyössä hammaslaboratorion kanssa potilaiden tarvitseman proteettisen hoidon toteutuksen. Työn lopputuloksen kannalta on hyväksi, että hoidon suunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä HS Hammaslaboratorion  ja hammaslääkäreiden kanssa. Hammaslaboratoriossamme syntyvät kauniit ja kestävät hammaskruunut ja sillat kuin myös irroitettavat proteesitkin. Yhden tai useamman hampaan puutoksen voi korvata vaikka omaa hammasta muistuttavilla implanteilla.

Laajemmissa hammaspuutoksisssa voidaan päätyä kokoproteesien tekoon. Nämä ja muutkin kiinteät ja irtoproteettiset ratkaisut toteutetaan Jyväskeskuksen vastaanoton hammaslaboratoriossa. Urheilijoiden ja hampaiden narskuttelijoiden suojaamiseksi valmistuvat purentakiskot ja urheilusuojat. Hampaiden vaalennusta kaipaaville syntyvät valkaisulusikat ja oikomishoidon tarpeisiin oikomiskojeet.

Hammasteknikon työ on käsityötä, joka vaatii hyvää esteettistä silmää ja vankkaa teoriatietoa erilaisten materiaalien kestävyyksistä suun olosuhteissa. Lisäksi alan nopea kehittyminen esim. 3D- suunnittelun saralla edellyttää innostunutta asennetta ja halua oppia jatkuvasti uutta. Hyvin suunnitellun työn jälki näkyy sitten hoidon lopputuloksessa ja asiakkaiden tyytyväisyytenä, josta olemme saaneet kovasti kiitosta.

Hammaslaboratoriomme tarjoaa palveluitaan myös Hammassirkun vastaanoton ulkopuolisille hammaslääkäreille.

Yhteydenotot numeron 044 768 4418 kautta  / eht Heli Voutilainen.

Erikoishammasteknikon palvelut

HS Hammaslaboratoriossa toimii myös erikoishammasteknikko Heli Voutilainen. Helille voi varata ajan suoraan numerosta 014 211 665.

Työtilauskaavakkeen voit tulostaa alla olevasta linkistä:

Hammassirkun hammaslaboratorion työtilauskaavake

Hammassirkun Hammaslaboratoriossa työskentelevät

Vieritä ylös