Työterveyshammashoito

Työkyvyn ylläpito

Suun terveydenhuolto on tärkeä osa työkykyä ylläpitävässä toiminnassa. Ehkäisevällä suun terveydenhoidolla saadaan terveyden kannalta hyviä tuloksia, kohtuullisin kustannuksin.

Työterveyshammashoitosopimus

Työnantajan tarjoama työterveyshammashoito on etu, jota työntekijät arvostavat. Työnantaja voi vapaasti, mutta tasapuolisesti määritellä etuuden määrän. Etuus voi olla tietty euromäärä vuositasolla tai esimerkiksi olla sidottuna työntekijän palveluvuosiin. Verottaja edellyttää, että hoidon tulee olla kaikille tavanomaista sekä että etuus on kohtuullista ja koskettaa koko henkilökuntaa.

Työterveyshammashoito on työntekijälle veroton henkilöstöetu ja työnantajalle vähennyskelpoinen meno. Kauttamme työntekijänne saavat mahdollisuuden omaan hammaslääkäriin, joka ottaa vastuun potilaan hampaiden terveydestä. Arvioimme potilaan tarvitseman hoidon, hoidamme hampaat kuntoon ja kutsumme säännöllisesti tarkastuksiin.

Työnantaja voi solmia työterveyshammashoitosopimuksen meidän vastaanottomme kanssa tai käsittämään useamman PlusTerveys-vastaanoton palvelut. Kaikkien PlusTerveys-vastaanottojen palvelut ovat kuitenkin aina tarvittaessa yrityksen käytettävissä; erityisesti koskien erikoishammaslääkärin palveluita sekä kaikkia tarpeellisia hammaslääkärin palveluita työntekijän matkustaessa. Sopimus räätälöidään yrityksen toivomusten mukaisesti ja siinä määritellään hammashoidon laajuus ja hoidon järjestelyt.

Ota yhteyttä

Vastaanotollamme Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Jämsänkoskella työterveyshammashoitoasioista vastaa vastaanottosihteerimme Outi Puijola.