Siirry sisältöön

Ikääntyneiden hammashoito

”Sitten kun olen eläkkeellä”, on varmasti tuttuakin tutumpi ajatus monelle meistä. Työpaineiden helpottaessa jää vihdoinkin enemmän aikaa ja voimia ihmissuhteiden ylläpitoon, harrastamiseen ja omasta terveydestä huolehtimiseen. Me Hammassirkussa haluamme olla palvelemassa myös ikääntyviä asiakkaita, ja esimerkiksi eläkeläisten hammashoito onnistuu meillä mainiosti.

Suun ja hampaiden kunnolla on monia yhteyksiä terveyteen. Erityisesti sydän- ja verisuonitautia tai diabetesta sairastavalle voi koitua lisäongelmia suun tulehduksista, jotka ovat usein oireettomia. Ongelmallinen purenta, korjaamattomat hampaat tai tulehtuneet ikenet vaikeuttavat syömistä ja haittaavat monesti myös sosiaalista elämää.

Hammassirkku on Keski-Suomessa toimiva hammaslääkäriasema, joka tarjoaa korkealaatuista yksityistä hammashoitoa. Meillä Hammassirkussa hoitosuhde alkaa aina huolellisella tutkimuksella.

Hammaslääkärisi tekee hoitosuunnitelman kustannusarvioineen, jonka perusteella sovitaan yhdessä jatkotoimenpiteistä. Esimerkiksi puuttuvien hampaiden korvaamisessa perinteisten proteesien rinnalle ovat tulleet hammasimplantit eli leukaluuhun asennettavat keinojuuriset  hampaat.

Hammassirkussa saat avun kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä ongelmissa. Mikään ongelma ei ole liian pieni tai suuri. Erityisosaamista vaativissa tilanteissa pääset erikoishammaslääkäriemme osaaviin käsiin ja leikkaushoidot onnistuvat taitavien suukirurgiemme toimesta. Hoitoja voidaan suorittaa tarvittaessa myös nukutuksessa. Käytettävissäsi ovat lisäksi kattavat suuhygienistipalvelut.

Vieritä ylös