Siirry sisältöön

Töitä tarjolla suuhygienistille Jämsän seudulla

4.12.2023

Haemme Jämsän tiimimme vahvistukseksi suuhygienistiä.

Hammassirkku Oy on Keski-Suomen alueella seitsemän vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Olemme PlusTerveys -konsernin tytäryhtiö. Tarjoamme yleishammashoidon lisäksi laajan kattauksen erikoishammaslääkäreiden palveluita.

Palkkaus on PlusTerveyden ja Tehy:n välisen työehtosopimuksen mukaan. Palkkaan tulee lisänä toimenpidepalkkiot. Työsuhteeseen sisältyy 6 kk koeaika.

Työ on itsenäistä hoitotyötä kahdessa vuorossa. Halutessasi tehtäviin voidaan lisätä työskentely hammaslääkärin työparina. Pääasiallinen työpiste on vastaanottomme Jämsässä, uusituissa, kahden vastaanoton tiloissa. Jämsään on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, esimerkiksi matka Jyväskylästä taittuu junalla puolessa tunnissa.

Arvostamme reipasta asennetta ja iloista mieltä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen suuhygienistin työstä, ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi ja työaikoihisi, mukavan ja lämminhenkisen työyhteisön, valmiin potilaskannan sekä hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi työpaikkahammashoidon ja virike-edun.

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintopäällikkö Aino Juusola puh. 044 436 0435 ja palvelupäällikkö Sanna Kamppi puh. 044 422 2659.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen aino.juusola@plusterveys.fi 15.2.2024 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vieritä ylös