Siirry sisältöön

Töitä tarjolla suuhygienesteille Jämsänseudulle sekä Äänekoskelle ja Saarijärvelle

14.12.2020

Haemme joukkoomme reippaita ja oma-aloitteisia suuhygienistejä PlusTerveys Hammassirkun vastaanotoille Jämsään ja Jämsänkoskelle sekä Äänekoskelle ja Saarijärvelle.

PlusTerveys Hammassirkku on Keski-Suomen alueella kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Tarjoamme kattavat palvelut yleis- sekä erikoishammaslääkäreiden palveluita. Olemme osa 100% kotimaista, yhtiössä työskentelevien lääketieteen ammattilaisten omistamaa PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:tä. Lue lisää Hammassirkusta osoitteesta hammassirkku.fi.

Tehtävä Jämsänseudun vastaanotoillamme on toistaiseksi voimassa oleva. Saarijärven ja Äänekosken vastaanotoilla tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.
Työtuntien määrä on sovittavissa ja työvuorot sijoittuvat arkisin 7.30-20.30 välille.
Työsuhteisiin sisältyy 6kk koeaika. Aloitus tammikuussa 2021 sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, monipuoliset tehtävät viihtyisillä vastaanotoilla sekä hyvät henkilöstöedut. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella sanna.kamppi@plusterveys.fi 13.12.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Kamppi 0444222659.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten otathan yhteyttä mahdollisimman pian!

Vieritä ylös