Siirry sisältöön

Töitä tarjolla hammashoitajalle!

31.3.2021

​​​​​​​Haemme iloista ja taitavaa hammashoitajaa Jyväskylään, Seppälääkäreiden toimipisteemme vastuuhoitajaksi.

Hoitajana Seppälääkäreiden Hammassirkussa voit keskittyä yhden hoitohuoneen osalta vastaamaan tarveainetilauksista sekä vastaanoton toimintavalmiudesta. Työkenttä on selkeä ja sopivan kompakti. Saat toimia varsin itsenäisesti ja omatoimisesti jäämättä kuitenkaan yksin. Saat merkittävän tuen Hammassirkun laajalta työyhteisöltä ja toimipaikka on keskisuomalaisten mukavien lääkäreiden kanssa samoissa tiloissa.

PlusTerveys Hammassirkku on Keski-Suomen alueella kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Olemme osa PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:ta. Seppälääkäreiden toimipisteemme sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, lääkärikeskus Seppälääkäreiden sisällä.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min) ja vakituinen. Työsuhteeseen sisältyy 6kk koeaika ja palkkaus on työehtosopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä 7:15-20:30 välisenä aikana. Viikossa on pääsääntöisesti yksi tai kaksi iltavuoroa. Pääasiallinen työpisteenä on Seppälääkäreiden toimipisteemme Jyväskylässä, ja tarvittaessa muut Hammassirkun vastaanotot.

Tehtävänkuvaan kuuluu toimipisteen tilauksista ja huoneesta huolehtiminen sekä hammashoitajan tehtävät.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, vastuunottokykyä ja aiempaa kokemusta hammashoitajana työskentelystä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.
Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Kamppi puhelinnumerosta 0444222659, poikkeuksena viikko 14, jolloin lisätietoja antaa Hammassirkun vastaanoton johtaja Sirkku Meriläinen-Vapola, puh. 0405906929.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella sanna.kamppi@plusterveys.fi 14.4.2021 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Vieritä ylös