Siirry sisältöön

Töitä tarjolla hammashoitajalle!

24.11.2020

​​​​​​​Haemme iloista ja asiakaspalveluhenkistä hammashoitajaa Jyväskylään.

PlusTerveys Hammassirkku on Keski-Suomen alueella kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Olemme osa PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:ta.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työsuhteeseen sisältyy 6kk koeaika.

Tehtävänkuvaan kuuluu ajanvarauksessa ja laskutuksessa työskentely, muu toimistotyö sekä hammashoitajan tehtävät. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Jyväskylä ja tarvittaessa muut Hammassirkun vastaanotot. Työ on kaksivuorotyötä 7:30-20:30 välisenä aikana. Viikossa on pääsääntöisesti yksi tai kaksi iltavuoroa.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, etuna aiempi kokemus hammashoitajana ja asiakaspalvelutehtävissä työskentelystä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.
Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Kamppi puhelinnumerosta 0444222659.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella sanna.kamppi@plusterveys.fi 3.12.2020 mennessä. Työ alkaa 2021 alusta tai sopimuksen mukaan.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Vieritä ylös