Siirry sisältöön

Töitä tarjolla hammashoitajalle!

26.4.2022

Haemme iloista ja osaavaa hammashoitajaa Hammassirkkuun Jyväskylään.

PlusTerveys Hammassirkku on Keski-Suomen alueella kahdeksan vastaanoton voimin toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Olemme osa kotimaista PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:ta. Meillä työskentelee lähes kaikkien alojen erikoishammaslääkäreitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min) ja vakituinen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Työsuhteeseen sisältyy 6kk koeaika ja palkkaus on PlusTerveyden ja Tehy:n välisen työehtosopimuksen mukaan. Pääasiallisina työpisteinä ovat toimipisteemme Jyväskylässä.

Työ on pääsääntöisesti hoitotyötä hammaslääkärin työparina toimien. Lisäksi mahdollisuus päästä kehittämää omaa osaamistasi osana erikoishammaslääkäreiden avustusrinkiä.

Arvostamme reipasta asennetta, iloista mieltä ja aiempaa kokemusta hammashoitajan työstä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät mukavassa työyhteisössä sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukoordinaattori Aino Juusola puh. 044 436 0435.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen aino.juusola@plusterveys.fi 15.5.2022 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vieritä ylös