Siirry sisältöön

Lehdistötiedote: PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku laajentaa toimintaansa Keski-Suomessa

11.7.2018

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku avaa uuden vastaanoton Äänekoskelle 15.8.2018. Laajennuksen myötä Hammassirkku tulee toimimaan jo viidellä paikkakunnalla, seitsemän toimipisteen ja 67 asiantuntijan voimin.

”Tuomme tullessamme Äänekoskelle myös jotain uusia palveluita, kuten implanttiprotetiikan ja nukutushammashoidon” toteaa Sirkku Meriläinen-Vapola, Hammassirkun toiminnan johtaja.

Merkittävä suun terveydenhuollon asiantuntijaorganisaatio

Vuonna 1999 perustettu PlusTerveys Hammaslääkäriasema Hammassirkku on suurin Keski-Suomen alueella toimiva yksityinen hammaslääkäriasema. Hammassirkku tarjoaa Suomenkin mittakaavassa poikkeuksellisen laajan asiantuntijaverkoston suun terveydenhuollon erityisosaajia, ja on jo vuosien ajan toiminut alan täydennyskouluttajana Keski-Suomessa. Yrityksen strategiana on tarjota kokonaisvaltaista hammashoitoa kaikille ikäryhmille.

Äänekosken lisäksi Hammassirkulla on kolme hammaslääkäriasemaa Jyväskylässä, sekä toimipisteet Saarijärvellä, Jämsässä ja Jämsänkoskella. Avajaisia Äänekoskella vietetään 15.8. kello 12 alkaen kahvitarjoilun kera.

Lisätietoja: erikoishammaslääkäri, vastaanottotoiminnan johtaja Sirkku Meriläinen-Vapola, 040 590 6929, sirkku.merilainen-vapola@plusterveys.fi

Vieritä ylös