Siirry sisältöön

Mitä kuuluu Hammassirkun Laukaan vastaanotolle?

29.10.2020

Hammassirkun Laukaan vastaanotto avattiin vuosi sitten. Kuinka toiminta on lähtenyt Laukaassa käyntiin?

Hammassirkun Laukaan vastaanotto sijaitsee vuonna 2019 valmistuneen kerrostalon pohjakerroksessa, aivan Laukaan keskustan tuntumassa.

”Vastaanoton ensimmäinen vuosi saatiin käynnisteltyä hyvään vauhtiin ja laukaalaiset löysivät oman kylän vastaanoton mukavasti,” hammashoitaja Jaana Lappalainen kertoo.

”Harmillisesti hyvä aloitus sattui yhtä aikaa vallitsevan tautitilanteen kanssa, joten jouduimme toviksi supistamaan Laukaassa toimimista. Tästä huolimatta ehdimme pitämään muun muassa implanttikonsultaatiopäivän ja monta suuta ehdittiin saatiin iloiseksi niin korjaavan kuin ennaltaehkäisevän hoidon myötä!”

Kulku vastaanotolle on parkkipaikan puolelta esteettömästi.

Laukaasta saa kaikki hammaslääkärin peruspalvelut alkaen tarkastuksista proteettisten töiden tekoon saakka. Vastaanotolla käy myös suuhygienisti, joten hammaskivenpoistot, valkaisut ja uniapneatutkimuksetkin onnistuvat kätevästi saman katon alta. Myös monet röntgenkuvaukset onnistuvat jopa saman käynnin yhteydessä.

”Laukaasta saa avun akuuttiin vaivaan tai asiakkaan kanssa voidaan yhdessä suunnitella laajempikin ’hammasremontti’. Kesän jälkeen palasimme taas normaalirytmiin eli tällä hetkellä Laukaasta tavoittaa viikottain niin hammaslääkärin hammashoitajansa kanssa kuin suuhygienistinkin,” Jaana Lappalainen sanoo.

Yhden hoitohuoneen vastaanotto on tunnelmaltaan kodikas ja rauhallinen.

”Laukaan vastaanotto on idyllisen kokoinen ja ihanan rauhallinen,” Lappalainen kertoo toimipisteen hyvistä puolista. Vastaanotto sijaitsee vuosi sitten rakennetun kerrostalon alakerrassa aivan Laukaan keskustan tuntumassa, ja kulku sinne on kaikin puolin helppoa. Auton saa pysäköityä helposti talon edessä sijaitsevalle pysäköintialueelle ja eikä rappusissa tarvitse kulkea. Siistit ja valoisat tilat tekevät vastaanottokäynnistä miellyttävän kokemuksen potilaalle ja myös henkilökunta nauttii uuden rakennuksen tuomasta työympäristöstä.

”Vastaanotolla työskentelee kokenut vakioporukka, joten myös siinä mielessä on Laukaan vastaanotolle kotoisaa tulla kun tietää että vastassa on tutut kasvot,” Jaana Lappalainen sanoo.

Tervetuloa hoitoon!

Nettiajanvaraus

Osoite

Vuokaari 4 A 2
41340 Laukaa
Näytä kartalla

Vieritä ylös