Siirry sisältöön

Hammassirkussa töitä tarjolla hammashoitajalle!

5.10.2020

​​​​​​​Haemme iloista ja osaavaa hammashoitajaa Äänekosken toimipisteeseemme.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen, välinehuolto, sekä ajanvarauksessa ja laskutuksessa työskentely. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Äänekoski ja tarvittaessa muut Hammassirkun vastaanotot. Työ on kaksivuorotyötä 7:30-20:30 välisenä aikana. Viikossa on pääsääntöisesti yksi tai kaksi iltavuoroa. Äänekosken toimipisteessämme on kaksi hoitohuonetta, tauko- ja toimistotilat sekä välinehuolto. Toimipiste on avattu vuonna 2018 ja on yleisilmeeltään siisti ja moderni.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, etuna aiempi kokemus hammashoitajana työskentelystä. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä henkilöstöetuja.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella sanna.kamppi@plusterveys.fi 18.10.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sanna Kamppi puhelinnumerosta 0444222659.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Vieritä ylös