Siirry sisältöön

Hammaslääkäri haussa Laukaan Hammassirkkuun

31.8.2023

Hammassirkku on keskisuomalainen, täyden palvelun hammaslääkäriasema. Toimimme kahdeksan vastaanoton voimin kuudella eri paikkakunnalla. Haemme nyt osaavaa ja itsenäistä hammaslääkäriä Hammassirkun Laukaan rauhalliselle ja kodikkaalle toimipisteelle.

Yhden hoitohuoneen vastaanottomme toimii aivan Laukaan kirkonkylän keskustassa, vuonna 2019 valmistuneen kerrostalon pohjakerroksessa. Tilojen neliöt on käytetty tehokkaasti ja vastaanotolla on mahdollisuus mm. OPTG-röntgenkuvaukseen.

Työ Laukaassa on pääasiassa yleishammashoitoa. Erikoishammashoidon palvelut, esimerkiksi protetiikka ja oikomishoidot, onnistuvat yhteistyössä muiden Hammassirkun vastaanottojen kanssa. Yhteistyössä kanssasi toimii myös Hammassirkun oma hammaslaboratorio, Hammaslaboratorio Mainio. Alueella on jo valmiina potilaskantaa.

Laukaan Hammassirkku tarjoaa sinulle sopivasti omaa rauhaa, itsenäisyyttä ja työyhteisön sosiaalisuutta. Saat määritellä työtahtisi elämäntilanteesi mukaan ja mahdollisuuden vastaanoton toiminnan kehittämiseen. Halutessasi voit täydentää työpäiviäsi hoitamalla Keski-Suomen hyvinvointialueen ostopalvelupotilaita. Tukenasi vastaanotolla toimivat Laukaan tiimin mukavat ja pätevät hoitajat ja suuhygienisti. Hammassirkun laaja erikoishammaslääkäreiden ja hammaslääkäreiden verkosto on tarvittaessa apunasi puhelinsoiton päässä. Hammassirkun keskitetty ajanvaraus toimii Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Löydät luonnonkauniista Laukaasta pikkukaupungin rauhan ja erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Entisenä emäkuntana Laukaa on Keski-Suomen sydämen historiallinen suurkunta, josta on aikanaan lohkaistu niin Jyväskylä kuin Äänekoskikin. Jyväskylään hurautat Laukaasta noin 25 minuutissa omalla autolla ja välimatka taittuu vaivatta myös linja-autolla.

Yhteydenotot: Hammassirkun toimitusjohtaja, erikoishammaslääkäri Sirkku Meriläinen, sirkku.merilainen@plusterveys.fi / puh. 0405906929.

Vieritä ylös